BOSZORKÁNY-TÚRA KISÚJSZÁLLÁS

Az Év Kereke nyolc Boszorkányszombatból áll Nyolc ünnep, nyolc fordulópont, melyeknek csillagászati, földművelési, természeti, és mitológiai jelentősége van. Ezen ünnepek legtöbbjét szinte minden ősi vallás felismerte, ahogy a középkor Boszorkányai

HOROSZKÓP

Mikor válnak valóra az álmaid?

Az álmainkat bármikor valóra tudjuk váltani, ha hiszünk bennük, és bízunk önmagunkban, de a jó csillagállásokat is érdemes figyelembe venni. A jó Jupiteri állásnál megnyílnak az ajtók előttünk, és a lehetőségek szinte maguktól ránk találnak.

Amikor a Jupiter a saját jegyünkön vonul át, akkor különösen szerencsés időszakot élünk meg. Egy jegyben körülbelül egy éven át tartózkodik a Jupiter bolygó. Most megtudhatod, hogy a te életedben mikor jön el ez a szerencsés időszak.

Kos

A nagy szerencsebolygó nem rég haladt át a jegyeden, ezért még most is érezheted a hatását. Ha eddig elszalasztottad volna a szerencsédet, akkor még gyorsan rá tudsz hangolódni ezekre a pozitív energiákra. A Jupiter lendülete ad a vágyaid megvalósítására. Tedd meg a szükséges lépéseket, hogy nehogy lemaradj a pozitív változásokról. Ne feledd, legközelebb csak 11 év múlva tér vissza a Kos jegyébe a Jupiter. Most még érezhető a szerencsebolygó hatása, ami lelkesedést, tetterőt és önbizalmat ad. Vedd észre a kínálkozó lehetőségeket, és cselekedj minél hamarabb! Ne hagyd kihasználatlanul életed legszerencsésebb időszakát!

Bika

Talán már kezded érezni, de életed egyik legszerencsésebb időszaka kezd kibontakozni. A Jupiter bolygó ugyanis körülbelül egy hónapja a Bika jegyébe érkezett, ami azt jelenti, hogy a lehetőségek tárházát hozza magával. A szerencsés időszak jövő év júniusáig tart, addig a te jegyedben vendégeskedik a nagy szerencsehozó. Most aztán gőzerővel dolgozz az álmaid megvalósításán, mert minden támogatást megkapsz hozzá. Ha szerelemre vágytál, akkor hangolódj a szerelem hullámhosszára, és áramolj. Engedd vezettetni magad és nyisd meg a szíved! A sors elvezet életed szerelméhez. Szakmai és anyagi téren is valóra válhat most minden vágyad.

Ikrek

Már kezdhetsz felkészülni a szerencsés időszakra, ugyanis jövő év nyarától nagyjából egy éven keresztül élvezheted a Jupiteri erők pozitívhatását. Fantasztikus időszak közeledik, amelyben fontos kapcsolatok épülnek ki az életedben. Meghatározó barátságok, szerelmek és szakmai kapcsolatok kialakulására számíthatsz. A szerencsés találkozások időszaka ez, amikor jó emberekkel találkozhatsz. Légy nyitott és ismerkedj! Az új ismeretségek fogják meghozni a szerencsédet a magánéletben és a karrier területén egyaránt. A következő évben kialakuló kapcsolati háló mindenhová eljuttat, ahová el szeretnél jutni.

Rák

2013 tavaszától körülbelül egy éven át tartózkodik a te jegyedben a Jupiter bolygó. Ez lesz életed egyik legszerencsésebb időszaka, amikor is minden álmod valóra válhat. Az otthonodat és a családi kapcsolatidat is pozitívan befolyásolja ez az időszak, minden konfliktus elsimul, a problémák megoldódnak. Ha egy új otthonra vágysz, akkor kiváló időszak ez az év a költözésre. Bízz benne, hogy megleled álmaid otthonát. Ez az év kedvez a gyermekáldásnak is, nem kizárt, hogy 2013-ban bővülni fog a család. Egy biztos, valamilyen rég dédelgetett álmod valóra válik.

Oroszlán

Három év múlva mosolyog rád a szerencse és egy éven keresztül élvezheted a Jupiter áldásos hatását. Ebben az évben valami nagy dobásra számíthatsz, amikor is meglódul a szekér, vagy a siker magával visz a csúcsra. Szakmai és anyagi sikerekre számíthatsz, és úgy érzed, végre felragyogott a szerencsecsillagod. Beérnek az erőfeszítéseid és végre valóra válnak a vágyaid. Valamilyen téren biztosan nagy elismerésben lesz részed, nem kizárt, hogy nyilvános szereplést és ismertséget hoz számodra a Jupiter bolygó. Ebben az évben végre megmutathatod magad, és a tehetségedet sokan el fogják ismerni. Népszerűségre és elismerésre számíthatsz.

Szűz

Négy év múlva jön el számodra a várva várt szerencsés időszak. A Jupiter bolygó ekkor lép be a Szűz jegyébe és körülbelül egy éven át ott is tartózkodik. Ekkor az az érzés fog majd el, hogy végre sínre került az életed. Biztonságban érzed magad a munkahelyeden és a párod mellett is. Átjár a nyugalom, mert érzed, hogy most nincs miért aggódnod. Elengedheted az összes félelmedet egy időre, mert minden rendben van. Számodra ez hatalmas felszabadulást jelent. Az anyagi és érzelmi biztonság jelenléte nagyban csökkenti a szorongásaidat. Átjár a határtalan boldogság és hála. Ebben az időszakban átértékeled, amid van és rájössz, hogy mindened meg van, amire vágytál.

Mérleg

Öt év múlva érkezik el hozzád a szerencse. A Jupiter egy éven keresztül fog a Mérleg jegyében tartózkodni, és ennek hatására sok minden jóban lesz részed. Úgy érzed majd, hogy az élet a tenyerén hordoz. Szinte minden kívánságod teljesül. Ebben az évben fellendül a társasági életed is, és rengeteg új ismeretséget kötsz majd, melyek hasznosak lesznek a számodra. A párkapcsolat kapja azonban a legnagyobb hangsúlyt. Álomesküvő vagy egy csodálatos szerelem vár rád. Örömteli lesz az életed és nagyon boldognak fogod érezni magad.

Skorpió

A te szerencséd hat év múlva érkezik el. Ez lesz életed legszerencsésebb éve, ezért jó előre felkészülhetsz a boldogságra. Érdemes megalapoznod az elkövetkező éveidet tanulással, vagy lelki munkával, hogy 2017-ben rád találhasson az a munka, amelyről mindig is álmodtál, illetve a nagy szerelem. Mindkettő érdekében lépéseket kell tenned, hogy aztán, a lehetőség évében élni tudj a sors által felkínált lehetőségekkel. Érdemes akár egy saját vállalkozás beindítását is tervezgetni, melyet, ha most elindítasz, akkor erre az időszakra beérik és felfut. A Skorpiók számára anyagilag nagyon jó év lesz a Jupiteri év.

Nyilas

2018-ban várható életed legszerencsésebb időszaka, amikor is valóra válhatnak az álmaid. Ha egy egzotikus utazásról álmodozol, amely még ez idáig nem jött össze, akkor nem kell lemondanod róla, mert ez a szerencseév ezt a lehetőséget is meghozza. Remek külföldi munkalehetőség is rád találhat, amely szakmailag és anyagilag is nagy előrelépést jelent az életedben. Ebben a szerencseévben valami új dolog is kibontakozhat, lehet, hogy teljesen új dologba vágsz, ami sikert fog hozni. A magánéletedben is csodálatos időszak elé nézel, minden a vágyaid szerint alakul.

Bak

2019-ben lesz életed egyik legszerencsésebb éve. Ebben az évben, ha előtte jól megalapozod a szakmai életedet, akkor minden gördülékennyé válik, és olyan ajtók nyílnak meg előtted, melyekre nem is számítasz. Szakmai téren nagy ugrás várható, lehet, hogy a vezérigazgatói székbe kerülsz. Elégedett és kiegyensúlyozott leszel, ami kihat a magánéletedre is. Mivel sokkal felszabadultabb leszel, a szakmai sikerek és az anyagi biztonság miatt, a párkapcsolatod is kivirágzik. Ebben az évben számíthatsz arra, hogy az érzelmi életed is kiteljesedik. Mindenkivel javul a kapcsolatod.

Vízöntő

A te jupiteri éved 2020-ben lesz, ami kissé távolinak tűnhet, de jó azért tudni, hogy számodra is jön egy szerencsés időszak. Egy éven keresztül élvezheted a Jupiter áldásos hatását, ami úgy nyilvánul meg, hogy a vágyaid szinte azonnal valóra válnak. Csak ki kell gondolnod valamit, és a lehetőség máris megjelenik a számodra. Váratlan fordulatok tarkítják az életedet, de mindegyik előrevisz valamiben. Szakmai váltás is előfordulhat, végre megtalálod azt a munkát, amelyről mindig is álmodoztál. A szerelmi életedben egy váratlan szerelem bukkanhat fel.

Halak

A szerencseévre neked még kerek tíz évet kell várnod, de ez nem jelenti azt, hogy addig ne történnének veled jó dolgok. A Jupiter éve azt jelenti, hogy az álmok könnyebben válnak valóra, mint máskor. Az álmainkért azonban folyamatosan tennünk kell. Előtted most egy alapozási időszak áll. Kezdj el foglalkozni az álmaiddal, és nézd meg, a jelen helyzetben mit tehetsz értük. Számos negatív hiedelemtől is meg kell szabadulnod, hogy a szerencsét, amely 2021-ben ér, el tudd fogadni. A boldogság biztos, hogy a te ajtódon is bekopogtat, csak ne felejts el ajtót nyitni!


boszorkany_utazas_441402_86778.jpg.gif
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 27
Tegnapi: 23
Heti: 50
Havi: 252
Össz.: 60 244

Látogatottság növelés
Oldal: HOROSZKÓP
BOSZORKÁNY-TÚRA KISÚJSZÁLLÁS - © 2008 - 2020 - boszorkanytura.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »