BOSZORKÁNY-TÚRA KISÚJSZÁLLÁS

Az Év Kereke nyolc Boszorkányszombatból áll Nyolc ünnep, nyolc fordulópont, melyeknek csillagászati, földművelési, természeti, és mitológiai jelentősége van. Ezen ünnepek legtöbbjét szinte minden ősi vallás felismerte, ahogy a középkor Boszorkányai

Boszorkány-Túra Kisújszálláson 2012.09.22.

lila_ruhas_boszik.gif


A csapatok 20:30 kor indulnak 10- 15 perces különbséggel.

Az indulás előtt, a csapatkapitányoknak 2012. szep. 22., 19:00-ig, be kell magukat regisztráltatni, az előzőleg leadott jelentkezési lapokkal.Idén rendhagyóan, meghívtuk a kivert kutyákat felkaroló kisújszállási kutyaklub vezetőjét, ahol lehetőség nyílik, a tenni vágyóknak, hogy csatlakozzanak, a segítők sorába.

A helyi önkormányzat segítsége mellett, bizony nagyon rászorul az önkéntesek, tenni vágyók segítségére is.

A rendezvényen a kutyaklubosok, kis meglepetéssel is kedveskednek a részvevők számára .


A Boszorkány-túra megnyitója 17:00 órakor lesz, ahová minden kedves vendégünket, érdeklődőt, támogatót szeretettel várunk.


Ismét itt az ideje a BOSZORKÁNY-TÚRÁNAK, amit nagy népszerűséggel, az országban egyedül álló módon rendezünk meg, már 6. éve, és minden kedves eddigi résztvevőnket, érdeklődőnket, és akik még ezután jönnek és próbára teszik ügyességüket, nagy szeretettel várunk.

Mi is a lényege, pár szóban elmondom: először is boszorkánynak vagy sámánnak kell öltözni, azoknak akik részt kívánnak venni rajta, ismét lesznek ügyességi és szellemi feladatok, amiket meg kell oldanotok.

Természetesen a díjazás sem marad el az idén sem, a már meglévő és remélhetőleg az ezután segítségünkre siető szponzorok jóvoltából. A zsíros kenyér sem fog elmaradni a „nehéz” feladatok után, jól fog esni mindenkinek.

Rendhagyó módon meghívtuk a STEREO-DIVA együttest, akik 18.30-tól 20.30-ig tartják a koncertjüket. Most jelent meg az első lemezük, annyit róluk, hogy az énekesnő a vidékünkről származik, és felkérésünkre azonnal igent mondott.

 

Ezen kívül a már kora délután elkezdődő DJ szolgáltatja a zenét, akik csak kikapcsolódni illetve egy kis tánc kedvéért jönnek, azokat is várjuk . A Büfé már délutántól kezdve nyitva lesz .

Mihamarabbi jelentkezéseteket várjuk, itt megtaláltok mindent, a későbbiekben is.

Rendezők :

Fazekas Márta  tel:  06/30-526-9727

Szabolcsi Károly Súlyemelő SE Tel: 06/30-96-32-201

Fazekasné Márta Tel: 06/30-53-70-177

JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK !

boszorkany_utazas_441402_86778.jpg.gif


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 27
Heti: 58
Havi: 260
Össz.: 60 252

Látogatottság növelés
Oldal: BOSZORKÁNY-TÚRA KISÚJSZÁLLÁSON
BOSZORKÁNY-TÚRA KISÚJSZÁLLÁS - © 2008 - 2020 - boszorkanytura.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »